Danijela Pavlica

Presskontor, utkast och poddinspelning

Jag tror inte ni förstår hur stressad jag är idag!! Och jag har bara mig själv att skylla och tiden som går så himla snabbt.

Jag har så ont om tid idag att jag inte riktigt vet om det ens är möjligt att planera så dåligt som jag gjort just idag. Herregud haha skrattar nästan lite åt mig själv så ironiskt det är. Jag började morgonen med frukost med humlan!! Fotade en kampanj och sen gick vi förbi Hannaliska PR! 🙂

Efter det tog jag en taxi hem och sen dess har jag suttit vid datorn, ätit lunch vid datorn och fått iväg ett utkast som ska in.

Nu har jag 15 min på mig att få upp detta inlägget och sen ska jag möte upp Kenza för poddinspelning nr 2. Hon åker nämligen iväg nästa vecka så vi behöver förinspela ett avsnitt till nästa vecka.

Så nu har jag faktiskt galet bråttom!! Och ska springa och möta henne så får vi helt enkelt höras snart igen. Kan ni fatta att det idag är 8 dagar kvar till BF? Alltså hur sjukt kan själv inte riktigt förstå det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Hej Dani!

  Tack för en mysig blogg, du strålar verkligen!?
  Jag har en fråga till dig och hoppas du inte tycker den är för privat. Jag minns att du för ett bra tag sedan tipsade om en skönhetsklinik där du gjort dina läppar om jag minns rätt? Jag har försökt leta i arkivet men hittar inte inlägget. Jag är intresserad av att förstora mina läppar och vill verkligen försäkra mig om att gå till någon som är bra med naturligt resultat. Du som omringar dig i en miljö där du säkert fått ta del av vart andra gjort sina läppar, kan inte du tipsa om olika kliniker i Sthlm? Jag har enbart läst som Shapeby och tycker tyvärr att priset på över 4000kr är lite pricy. Därför undrar jag om du kanske har koll på andra kliniker som du vet ger bra och naturliga resultat för en mindre summa??Hoppas du inte tycker kommentaren är för privat osv, inte min mening. Känner ingen i min omgivning som gjort läpparna så har inga rekommendationer att gå efter.

  Tack på förhand och lycka till med mammalivet. Du verkar vara som gjord för det❤️många kramar från Louise

 2. Ajna

  Aldrig sett en gravid kvinna vara så snygg som du är, du strålar verkligen!
  Kan du skriva ett inlägg med skönhetsfavoriter? Hud, hår osv, hade varit kul att läsa!