Danijela Pavlica

Min helg i bilder

Min fredag började med fix här hemma! Låste in mig mer eller mindre hela dagen eftersom barnmorskan sagt att jag ska trappa ner i mitt arbete. Men det var inte endast därför jag höll mig hemma utan även för att vänta in massa bud som skulle tas emot. 🙂

Vi har även hantverkarna här hemma som håller på med min garderob så var tvungen att va hemma för att berätta hur jag ville ja allt! Men jag ska inte klaga märker verkligen för varje dag nu att de e lite skönt att inte aktivera sig. Det är som sagt väldigt nära nu! Bara 10 dagar kvar kan ni fatta det?

När solen gått ner så gjorde jag mig iordning för middag som jag och B skulle på tillsammans med Sam och Emma. Sam har fyllt år så det skulle vi fira såklart. 🙂

Vi åt gott, drack gott eller dom drack och jag fick dricka lite alkoholfritt bubbel hehe och hade en fantastisk kväll. Gillar verkligen deras sällskap. Alltid lika kul! Och kanske blir de även lite semester ihop i sommar så kul!!

Vi var hemma vid midnatt och jag somnade så fort!

Lördag morgon vaknade jag sjukt pigg redan vid 6 tiden och låg bara vaken i sängen en stund och tänkte på hur lycklig jag är! Och hur glad och lyckligt lottad jag är att ha så många fina människor runt om kring mig. Alltså vet att de låter klyschigt men jag är verkligen så sjukt tacksam för allt i livet. Låg tom och bara kollade på Babak innan han vaknade och kände sån lycka och kärlek att få vakna bredvid honom varje morgon.

Efter vi dragit oss lite så gick vi upp och åt lite frulle och sen tog jag en dusch och fixade mig inför dagens brunch! Vi hade nämligen bokat bord på Miss Clara. Nadia fick idén om att vi skulle återförena alla från Kenzas möhippa. Så vi hade en Kenzaslastridereunion! Minns ni den hashtagen vi hade på möhippan? #kenzaslastride nu la vi bara till reunion. Och det var så kul att så många kunde komma. Inte lätt att få till de när några har barn, jag ska föda egentligen när som! Kenza e gravid och Mirre ska lämna oss och flytta. Så det var galet kul att så många som möjligt kunde just igår. Vi käkade massa gott, skrattade till gammal minnen och snackade mycket om förväntningarna kring att bli föräldrar och om förlossning. Så spännande!!

Efter brunchen åkte alla hem! Jag var faktiskt riktigt sliten av någon konstig anledning. Antar att det kanske e kroppen som säger till mig att chilla lite och dra ner på tempot.

Så la mig faktiskt bara i sängen och slog på lite gossip girl och tog det lugnt! Skulle egentligen ut och äta middag med Hanna + Co på kvällen men kände att de kanske var viktigare att vila.

Nu ska jag fixa lite här hemma och få ordning på min garderob och sen blir de nog bara att ta de lugn igen. Om kroppen orkar så ska jag iväg på en lunch och hrl-kurs som Lojsan håller i idag. Men vi får se vad kroppen säger ska verkligen försöka lyssna på kroppen hur mycket jag än vill gå.

Hur har er helg varit och vad ska ni göra med resten av er söndag? Har ni tips på någon trevlig söndagsmiddag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.