Hur bortskämd kan man vara på en skala? – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Annons

Hur bortskämd kan man vara på en skala?

Men alltså herregud vad fylld jag är med kärlek efter den här helgen. Kan ni förstå att jag inte bara fick en babyshower utan två? Alltså mina vänner/våra vänner och våra familjer är verkligen så himla underbara. Det var alltså för några veckor sen som jag fick en babyshower man bara kan drömma om och sen i lördags fick jag en till. Kan seriöst inte förstå hur fina människor vi har runt om kring oss, som tar sig tiden att göra detta för oss. Det är helt otroligt.

Första babyshowern som hölls på Nobis var med alla tjejerna. Dom hade styrt så fint att jag efter babyshower var alldeles fylld av känslor och intryck. kunde inte riktigt förstå att det var min babyshower.  Andra babyshowern var med familj och vänner och denna hölls hemma hos oss. Det bjöds på jättegod libanesisk mat och godheter i mängder. Alltså jag blir alldeles tårögd av tanken att dem gjorde detta för oss. Jag vet att jag är fjantig som säger det 100 gånger om och om igen, men det finns inget som betyder mer än när man ser hur folk verkligen ansträngt sig och gjort något för en annan människas skull.

Alltså det är helt otroligt och jag älskar dom alla så sjukt mycket. Vet inte varför jag har så svårt att beskriva mina känslor men jag tror ni förstår hur glad jag var. Att mötas i dörren av familj och vänner som vill överaska en. WOW 😀

Babyshower nummer två

Jag njöt varje sekund av deras närvaro att jag inte tog en enda bild men som tur e så tog andra bilder så lite kan jag allt visa upp resten får vara ett minne jag kommer bära med mig resten av livet.

Förstår ni hur tacksam jag är? Åh kan verkligen inte beskriva hur mitt hjärta slår för dessa människorna. Och inte bara för att dem styrt så fint utan för att dom är så himla underbara. Jag har världens bästa människor runt om kring mig och kan stolt kalla alla för min familj.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Sundheden

    Wow så fint och underbart ni verkar ha haft det💕
    Jag är gravidfotograf och Motherhood fotograf, hör av er om ni skulle vilja få en fotografering, just for fun❤️❤️

Annons