Danijela Pavlica

Mina nya sängbord

I ett samarbete med By Crea

 

Alltså jag älskaaaar mina nya sängbord!! Tror inte ni förstår hur mycket jag älskar dem. Dom är från By Crea och dom är handgjorda här i Sverige.

Det roliga är att man liksom kan kombinera dem lite hur man vill! Vi själva valde svart stomme, svarta läderband, lådan i valnöt och sen en mässing knapp! Men alltså dom finns ju i så många olika alternativ. Gå in och kika på deras hemsida vetja.

Vad tycker ni? Är dem inte sjukt fina? Jag blir verkligen så lugn av att kliva in i vårt sovrum och vill aldrig stiga upp på morgonen för att det är så jädrans mysigt.

Jag har alltid haft så svårt att välja ut möbler och jag och B har svårt att komma överens därav använder vi oss av inredare. Men kan stolt säga att jag själv hittade dessa sängborden och föll för dem direkt. Som tur e gillade även B och inredarna dem så dom fick de bli.

Hur snygga? Men som jag sa man behöver givetvis inte ha som vi har utan det går att kombinera det på många andra sätt också. Kolla bara in bilden nedan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.