Danijela Pavlica

God morgon tisdag

Börjar denna morgon med ett bad! Alltså fyfan så glad jag är att vi har badkar igen!! Jeeesus så skönt det är! Jag tror att jag har badat nästan varje dag sen vi flyttade in.

Resterande dag ska spenderas mestadels hemifrån har en hel del jobb att hinna med och även så ska det tvättas. Har redan första tvätten i, as we speak.. ni var ju på mig igår om att tvätta alla barnkläder och packa BB-väskan vilken jag ska göra!! Och givetvis kommer ni att få ta del av det. Tänkte att jag gör ett inlägg där jag skriver och visar vad jag packat med mig? Vad tror ni?

Försökte göra klart de mesta igår när jag kom hem men mådde inge vidare! Har börjat må illa igen och det vägrar att släppa sen är jag lösare i magen än vanligt och vet att många säger att man blir lös i magen och att ”kroppen” tömmer tarmarna när det är dags. Hände detta er? Så ja man blir ju aningen stressad när sånt drar igång och man inte ens tvättat bebisens kläder haha. Så idag är de fixardag hela dagen. Eller så gått de går ska verkligen inte stressa. En sak i taget och perfekt med att börja dagen med frukost och ett avslappnat bad.

Sen har jag en kort fråga till er.. jag har fått små utslag mellan brösten! Dessa kliar något enormt och svider lite när man väl kliar sen? Är de någon som vet vad i tusan det kan vara? Glömde fråga barnmorskan sist för då hade dem typ försvunnit men så kommer dem tillbaka ibland. Undrar om de kanske e typ som skavsår för att brösten e så stora och sitter så tätt? Om de e någon av er där ute som vet något snälla tell me!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Asså jaaaa, det här med att kroppen ”tömmer” sig innan förlossningen. Jag blev kass i magen några dagar innan förlossningen startade, men jag som avskyr att va lös i magen tog en dimor(hjälper mot diarré) och tänkte inte mer på det. Inte förrän efter min son föddes insåg jag vad kroppen försökte göra och jag valde att motarbeta den hahaha!

 2. Ellinor

  Haha jag fick typ ”lavemang” av mig själv båda mina förlossningar! Alltså det bokstavligt rann ur mig. Med första var han ute efter 11 timmar och med andra var hon ute efter 30 minuter?

  1. dani

   Hej Isabelle,

   Åh ingen längst lika mycket som jag på att lägenheten ska bli klar.
   Så väldigt väldigt snart hoppas jag. Sen ska jag dela med mig av den givetvis. 😀

   Kram,
   Dani

 3. Moa

  Kan vara svamp om brösten sitter tätt mot varandra och det blir fuktigt. Ser ut som små röda ytliga utslag som kan fjälla lite. Kan behandlas att man använder mjällschampo på utslagen i duschen, t.ex. fungoral 🙂

 4. Milissa

  Yepp har också så mellan tuttarna, Jag tror det är flera anledningar; 1 inget mellanrum mellan magen och brösten. 2 mkt större bröst. 3 (iaf för mig) jag har gått från att ha vanliga BH med byglar etc till att gå i bygellösa toppar, dvs då är brösten också mkt mer tätt mot varandra.

  PS. Lever i badkaret också, varje kväll!!! Enda stället man inte känner sig som en val (förutom när man ska gå upp ur det)

 5. Monika

  Ja… jag har haft så sen vecka 2 i graviditeten haha,,, blir galen av hur mkt de kliar ibland! Tror att det är huden som inte gillar all värme o fukt som skapas pga att brösten e så stora, Har märkt att de blir värre efter träning när man svettas ännu mer så jag är rätt säker på att det e ngt sånt.