Danijela Pavlica

Måndagar när dem är ”typiska” måndagar..

Oj vilken inre stress jag bär på känner jag nu!! Jag har för många bollar i luften och det är verkligen inte rätt tillfälle i livet för det.

Jag behöver verkligen strukturera upp mig och organisera! I huvudet just nu har jag en miljon tankar som bara stutsar omkring.

Imorse började jag med att sätta mig med mailen hann dock inte allt för långt innan det var dags att springa till poddstudion på Acast. Eller först en mysig lunch med min underbara vän och poddpartner Kenza hehe. Vi käkade pasta på vapiano så jäävla trevligt! Och den gick vi och spelade in podd.

Fyra/ fem timmar senare sprang jag förbi min skomakare och hämtade ut våra hemmanycklar jag lämnade för kopiering och sen sprang jag hem.

Kom alltså hem för kanske 30-40 min sen och är sviiiin hungrig. Eftersom jag har en hel del jobb kvar att göra har jag beställt lite thai som jag ska äta. Så att jag hinner med mer jobb istället för att stå och laga middag.

Dock hade jag gärna lagat lite middag för att komma ner i varv! Tycker verkligen de hjälper när man har mycket i huvudet! Blir som att ta en välförtjänt paus! 🙂

Hur som ska jag sluta skriva här nu fortsätta jobba och strukturera upp mitt liv lite. Och komma med lite mer intressantare inlägg åt er.

Vad säger ni om det? Ska även besvara alla era kommentarer de lovar jag!!

Tack för att ni finns och är så himla förstående. Inte lätt de här med att va gravid och ha flera bollar i luften samtidigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gianna

    oj oj oj. take care of yourself! you dont have much time left until the your mini me is coming out so take it easy. everything is going to be ok. if you dont respond to comments or dont manage to put up an blogpost its ok. your health should come first. you will find some time one day when you have time for your blog and then you can respond and post something. if today was stressful then you should have just let yourself have a quite night at least. maybe do some must does ( i dont know if you have any deadlines or how your email mailbox looks like so maybe there are some things to do but tomorrow is another day 🙂 ) just make sure you wake up early and be productive but what you dont manage to do tell yourself its OK. then you will do it the next day or whenever. dont stress through the day and night. its necessary to take some time for yourself especially when you are so pregnant all the best xx