Danijela Pavlica

Snabb helgsuppdatering

Wow vilken helg jag haft och wow vilket väder vi alla fått idag. Man blir ju så himla lycklig av strålande sol visst? Man får sån jävla energi. Jag var hos barnmorskan i fredags och nu har hon nästan fixerat sig. HUR SJUKT? Kan seriöst inte fatta att hon är här snart känns helt otroligt. Idag är det exakt en månad kvar till bf. Sen kan ju givetvis allt hända på vägen men om vi ska utgå från just bf så är det exakt en månad kvar. 🙂

Allt såg så sjukt bra ut och jag låg bra i både järnvärdet och i sockervärdet. Bebis växer på som bara den och hjärtljuden var bra. Efter barnmorskan i fredags åt jag och B en gemensam lunch och sen pussades vi hejdå. Jag sprang lite ärenden och sen gick jag hem för att jobba innan Forni skulle komma. 🙂

Så mysig att ha henne över hon ville se nya lägenheten och så passade vi på att fika lite också. Jag köpte semlor åt oss från Tösse och så drack vi lite kaffe och snackade ikapp. När hon gick sträckte jag ut mig på soffan och fortsatte jobba lite.

På kvällen kom Ines och Daniel över och vi kikade middag, vi gjorde hemmagjort kycklingsoppa på juggevis hehe och en kålsallad och sen hemmagjort pizza. Fråga inte kombon men det var det vi var sugna på och gott va det.. Vi satt till väldigt sent och umgicks och skrattade innan det var dags att lägga sig. Så himla mysigt att ha dem som grannar. Dom bor ju på korsningen till Östermalmsgatan.

I lördags vaknade vi upp till strålande sol jag gjorde en pang frukost till mig och Babak och så åt vi i timmar. Ni vet när man verkligen sitter länge och bara umgås och äter. Älskar sånna morgnar och ska unna mig sånna fler gånger. Efter en pang frukost fixade vi lite hemma osv.

Senare på kvällen hade vi Karin och Daniel över på middag och mys. Karin är en av Babaks bästa tjejkompisar och hon har blivit en väldigt nära vän till mig också. Älskar verkligen att umgås med dem och givetvis blev det mycket snack om barn då dom också har kids. Dom har två små urgulliga pojkar som heter Jacob och Lukas. Så skönt att ha Karin som kan berätta allt för mig som jag inte vet eller undrar över också. Hon är verkligen en life savior. Ni hittar Karins blogg HÄR 🙂 Vi hade i alla fall en magisk kväll vi beställde foodora blev burgare ifrån Bap och sen gjorde jag mina magiska dadlar med mandelsmör och även gino.

 

Vaknad upp tidigt imorse trots att vi var vakna sent igår men valde att ligga kvar och kröp istället ner under täcket hos B och myste i flera timmar. Finns för tusan inget bättre än att bara vara och det har jag varit hela den här helgen. Jag har bara varit! Därav dålig uppdatering också. Men ibland vill man bara lägga ifrån sig allt och njuta i nuet.

Sen har resten av dagen spenderats åt att jobba och planera morgondagens poddavsnitt så Kenza kom över och vi gick igenom alla era frågor ni skickat in.

Måste bara säga att vi är så sjukt tacksamma för att ni engagerar er så.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova för imorgon ska vi spela in vårt andra poddavsnitt och de gör vi tidigt för sen ska jag spendera resten av dagen på spa. Nu låter de som att jag unnar mig väldigt ofta men så är det inte. hehe Rosie har fyllt år och och det är hon som ska få unna sig och vi ska bara ha en mysdag hela dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.