Danijela Pavlica

När podcasten äntligen händer

Äntligen är första avsnittet på min och Kenzas podcast uppe!! Ni hittar den på podcaster (vet att vissa haft problem med det men testa) annars hittar ni den på Acast och på Spotify. 

Vi var så sjukt taggade på att få spela in och så nervösa! Morgonen började minst sagt inte som planerat men vi tog oss igenom inspelningen! Ni måste lyssna för att förstå helt enkelt hehe. Vi är så glada att få påbörja detta kapitel ihop och vi är så glada av att få dela med oss av allt till er. Vi kommer ta med er på en resa genom allt från karriär, motgångar och framgångar, glädje och sorg och givetvis våra liv som gravida och nyblivna mammor.

Vad kommer avsnittet då att handla om? Jo detta..

Avsnitt 1: Tjejernas premiäravsnitt får sig en riktig skitstart, men nu är podden äntligen här! Kenza är nyligen hemkommen från en magisk semester på Maldiverna där hon även gick ut med sin graviditet. Dani börjar närma sig förlossning med bara en månad kvar och är i full gång med att göra i ordning babyrummet i sin nya lägenhet. Hur lärde vännerna känna varandra? Varför trodde Kenza att hon skulle dö? Och vem sket egentligen på sig? Välkomna till vår podd!

Hoppas att ni gillar den!! Blir så himla glad och tacksam om ni kommenterar och säger vad ni tycker sen efter ni lyssnat! Och eftersom nästa avsnitt ska handla om just våra graviditeter so far så skriv gärna frågor kring vad ni vill veta mer om osv! Ni får skriva frågor till oss båda så ska vi ta upp dem! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Hej! Jag har en fundering och det är varför varken du eller Kenza uttalar era ”jugge”-efternamn så som dem ska uttalas? 😛

  1. dani

   Hej Katarina,

   Jag uttalar mitt namn som ett K för att det förenklar det för alla att uttala det som Pavlika istället för Pavlica.
   Inte så många som får till C.t om du förstår vad jag menar.

   Men när jag träffar människor brukar jag alltid säga Pavlica och uttala det med K men informera att man säger det med C.

   Hoppas att du fick svar på din fråga hihi.

   Kram,
   Dani

 2. Anna

  Sååå taggad på er podd!! Tyckte att första avsnittet var jättebra men hade önskat lite längre avsnitt 🙂 kram

  1. dani

   Hej Anna,

   Åh vad glad jag blir!! Ja men givetvis kommer det längre avsnitt om så önskas 😀
   Är det något speciellt du skulle vilja att vi tar upp också?

   KRAMAR

 3. Maya

  Hej på er och tack för en fin podd.
  Jag är gravid i vecka 9 och har symtom som kommer och går. Illamående ( spyr aldrig utan mer som åksjuka ) och huvudvärk, sedan lite mensvärk likande känsla i livmodern är de symtomen jag har som kommer och går. Detta gör mig så orolig! Tänker direkt ”Nu har det hänt något där inne”…. Vad hade ni för upplevelser kring detta? Bör man vara orolig?

  1. dani

   Hej Maya,

   Så bra frågor och funderingar, jag hade precis det du beskriver och det är inget man ska oroa sig över. Illamåendet och huvudvärken är vanlig! så himla mycket hormoner i kroppen osv. Har du tur går det över om inte så kanske de håller i sig. Mitt gick över men däremot kom de tillbaka senare. 🙂 Ang mensvärken så är den också normal. Det är din livmoder som håller på att töja sig osv. Hade exakt samma innan jag ens visste att jag var gravid. Trodde på riktigt att min mens var påväg sen när den aldrig kom förstod jag att det var något annat. 🙂

   Ska även prata mer om detta i nästa veckas poddavsnitt så lyssna gärna på de avsnittet. Och om det är så att du är orolig så ring barnmorskan bara dom är så himla duktiga och kommer aldrig låta dig att gå runt orolig.

   KRAM

 4. anonym

  Älskade er podd!
  Jag måste bara nämna en helt annan grej.
  Avsnitt 17 i din och Hannas podd GÅR INTE ATT LYSSA PÅ :-(. Jag har för mig att Hanna sa att det är Johannes som är på besök, coachen, och jag ÄLSKAR honom så snälla snälla snälla fixa det!
  Eller är det borttaget av någon specifik anledning? Självklart är det lugnt men berätta varför det inte fungerar iaf?