Danijela Pavlica

Tuffa veckor som bara rinner förbi

Fan känner mig verkligen så sjukt tom även om det är nu jag har som mest bollar i luften. Hur kommer det sig? Och att få titta in här och skriva till er hjälper så otroligt mycket!

Älskar när ni kommenterar och ger egna tips och råd. Det får mig verkligen att inte känna mig ensam. Visst är vi fler som mår såhär ibland?

Jag vet inte om det är mina gravidhormoner som spökar med mig eller om det bara är stressen.

Ni vet när man har 10000 olika frågor i huvudet som trillar ner på en och samma gång!?

Har jag allt färdigt inför BB?, Hur kommer min förlossning att vara!?, Kommer vi hinna klart i lägenheten!?, Har jag koll på alla samarbeten jag har för tillfället!? Svarade jag på det där mailet!?, Har jag koll på alla möten inför nästa vecka!?, Åt jag något idag!?

Det är bara få av alla frågor som landar hos mig under en dag och hjärnan går verkligen ofta på högvarv utan att jag ens kanske reflekterar kring det! Dem enda gångerna jag faktiskt tänker på det är innan läggdags. Det är då det bara är jag och mina tankar och funderingar.

Man måste eller speciellt jag just nu i alla fall måste lära mig att ta det lite lugnt och inte stressa.

Visste ni att vi fattar över 250010 000 beslut per dygn. Ofta fattar vi besluten utan att tänka på hur vi gör det och hur vi kunde göra det bättre.

Jag ska verkligen försöka ta dagen lite som den kommer framöver och slappna av mer. Problemet är bara att om jag gör det så känner jag mig varken kreativ eller produktiv och jag får panik av tanken att allt ska stå stilla.

Jag har tex en hel del inlägg som ska publiceras har hunnit med en fotografering som jag ska dela med mig av! Har även hunnit med Hannas lansering! Tjejerna överraskande mig med en babyshower och mycket mer!

Dock har jag legat sjuk hela dagen idag och igår mer eller mindre och inte riktigt orkar ta tag i saker. Hoppas ni har tålamod med mig! Just nu är allt aningen rörigt och gravidhjärnan hjälper inte precis till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. dani

   Hej Jenny,

   Han är delägare och driver Cure media som är ett Influencer nätverk! Dom hjälper alltså annonsörerna att synas på relevanta bloggar, Instagram och Youtube konton. Men även oss influencers att hitta potentiella kunder att jobba med.

   Förstår du lite då vad han sysslar med?

   Kram

 1. Linda

  Hej

  Ett litet tips ju närmare förlossningen du kommer så tänk på att ta det lugnt lägg dig för att sova mitt på dagarna, för när väl förlossningen drar igång så behöver du massa energi för det tar på krafterna ordentligt, sen behöver du kraft efter med. När väl bebis har kommit så mitt bästa tips sov när bebis sover för man vet aldrig hur man kommer få sova under natten.
  Nu vet du säkert redan detta men jag vill ändå påminna dig om att ta det lugnt innan förlossningen.
  Kram Linda

  1. dani

   Hej Linda,

   Tack så mycket för din kommentar. Ja jag har hört detta innan man skadar verkligen inte att få höra det igen.
   Har du några tips på hur man ska sova samtidigt som bebis om man har svårt att somna mitt på dagen? Antar att man kanske är rätt så sliten att man lätt somnar men jag är mest rädd för att kanske inte kunna sova på natten om jag sover på dagen.

   Är det något man ska oroa dig över?

   Kram

   1. Linda

    Vad jag minns så var man ganska trött så jag hade inga problem att sova när bebis sov, men jag har dock inte så svårt att sova mitt på dagen. Men annars tänker jag så här att om man inte kan sova när bebis sover så gör något lugnt som du kan koppla av till, för hur som så måste ju ändå någon form av vila vara bättre än inget. Fall inte i fällan att man ska göra allt det där i hemmet som man gjorde innan man fick barn för då kommer du vara helt slut. Jag föll i den fällan till en början med att jag städade, tvättade och plockade när lillan sov, men det gav jag snart upp för jag orkade inte med det helt enkelt i längden. Till en början när man fått bebis så rekommenderas det att ju att man sätter larm på klockan var 3 e timme under natten för att bebis ska få amma eller få ersättning om man väljer att inte amma. Så sömnen på natten kommer ändå bli hattig till en början. Det är en stor omställning, men som tur är så kommer man in i de nya rutinerna fort.
    Ett råd till för dig om du inte skulle vilja amma så skit fullständigt i vad omgivningen har för åsikter om det, för de har de alltid, jag ammade en jätte kort stund sen fick det bli ersättning istället, för lillan var inte intresserad av att bli ammad det gick fortare att få i sig mat via nappflaska. Och jag lovar våran lilla tjej mår hur bra som helst utan att ha blivit ammad, det bästa med flaskan är ju att pappan i huset också kan hjälpa till med matningen och du blir lite friare att kunna göra saker själv utan bebis kortare stunder för då är ju bebis inte beroende av att bli ammad, plus att pappan också får känna sig mera delaktig. För hur det än är i slut änden så är det ju ni som föräldrar som absolut vet vad som är bäst för er och bebis så låt inte omgivningen påverka er.
    Oj det råkade visst bli en hel roman till dig ber om ursäkt för det, men lite råd på vägen kan alltid vara bra.
    Jag tycker inte du ska oroa dig allt faller på plats naturligt man kommer på sina egna knep
    Kram Linda

 2. amanda

  kanske var lite privat..men vad händer med dig/kenza och klara? jag ser att du och klara avfölja. och kenza och klara inte träffa sig sedan höst.