Danijela Pavlica

Bästa snackset

Okej mina vänner ni är så många som frågat vad jag och Hanna mumsade på i lördags så här kommer ett recept! Och ska jag vara ärlig så var det första gången jag gjorde detta.

Vanessa la ut dessa på sin story för ett tag sen och enda sen dess har jag inte kunnat slutat tänka på dem, så när jag och Hanna hade vår girls night i lördags så bestämde jag mig för att göra dessa. Det sjuka är att det bara är två ingredienser och inget mindre än dadlar och mandelsmör!

Man kärnar ur dadlarna eller köper kärnfria, sedan har man i lite mandelsmör i mitten av dadeln och sedan fryser man in dem. Man kan ha valfri topping på. Vet att Vanessa använde sig av någon slags nöt vilket jag ska testa nästa gång men jag gick lite out of the box och valde att ha på flingsalt på mina. Tänkte att de kunde bli ett bra kontrast mot den söta dadeln. Och alltså wow! Men givetvis behöver man inte ha något dom är sjukt goda bara med dadeln och mandelsmöret.

Detta är nog det godaste jag ätit någonsin i snacksväg och kommer servera det mycket ofta!! Testa ni också och berätta sen vad ni valt för topping på ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. dani

      Hej Gabbie!! 🙂 de räcker att ha dem i frusen tills dem stelnat lite! Dom behöver inte vara som isbitar men dom ska inte heller va för lösa!

      Det var så himla gott ??