Att stressa sig själv i onödan – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Att stressa sig själv i onödan

Kryllar I kroppen av en inre stress som sakta smyger sig på!! Alltså jag har verkligen ingen aning vad det är som händer men jag känner bara att jag inte har någon kontroll samtidigt dom jag känner att jag har stenkoll. Hur sjukt låter inte de egentligen?

Jag får inte riktigt någon ro i kroppen då vi fortfarande inte är klara med vårt hem! Saknas lite möbler och sen är garderoberna inte klara. Och alla som känner mig vet att jag får panik av att ha det rörigt runt om kring mig!! Måste verkligen rensa känns de som. Men inte egentligen för att jag behöver bli av med saker utan för att få ordning och reda. Just nu har vi alla våra kläder i kartonger och lite uppackat men det blir bara jävligt rörigt!

Förutom det så är det inte långt kvar till BF och jag har aldrig känt mig lugnare men däremot så vet jag liksom inte om jag kanske är för lugn? Borde jag förbereda något? Kanske dags att packa BB-väskan? Eller när gör man sånt?

Blir lite stressad av mig själv helt i onödan egentligen. Och jag är verkligen bäst på att skjuta upp saker eller snarare att liksom inte veta vart jag ska börja. Behöver verkligen en spark i ryggen!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej!
  Jag har två barn och jag tycker att BB-väskan är så överskattad, haha! Man behöver typ inget, inte jag iallafall. Mina barn hade bara blöja i början och det finns på bb. Filtar är ju bra att linda in bebisen i, och såklart kläder för hemresan. Så stressa inte för den, det ordnar sig alltid. =)

  1. dani
   dani

   Hej Jessica 🙂

   Tack så mycket för svar!! känns genast mycket lättare. Ja jag tänker kanske lite bodys och filtar thats it 😀
   Ska inte stressa upp mig mer över det nu!

   Kramar

 2. Tamy

  Känner igen mycket av det du skriver och dina tankar. Det är så lätt att säga att inte stressa eller oroa sig (om det bara var så enkelt även i praktiken). Så viktigt att ta tid för sig själv och bara vara och andas och göra saker som man mår bra av och även att vara med människor som man mår bra tillsammans med. Kram från mig och en trevlig helg 🙂

  1. dani
   dani

   Tack för din fina kommentar så skönt att höra att man inte är själv! Ja alltså imorse vaknade jag helt slut i kroppen visste inte riktigt om det är förkylningen som är tillbaka eller om de e graviditeten. Men jag var så slut att jag gick och la mig flera gånger mellan åt. Gjorde frukost sen la jag mig, duschade sen la jag mig så höll jag på så för att kroppen inte orkade liksom.

   Men som du säger det viktiga är att lyssna på kroppen och att vara med människor man mår bra av! Detta är den viktigaste tiden i graviditeten känns det som.

 3. Elisabeth

  Jag födde vecka 37+0 och det var en chock (hade inga känningar innan vattnet gick helt plötsligt på morgonen) och jag var glad över att väskan var färdigpackad då. Kram 🙂

  1. dani
   dani

   Men Gud!! Åh jag förstår det!! Ja alltså jag ska nog ta och packa väskan nu i veckan tror jag så får den väl stå redo tills att det blir dags!! Man undrar bara vad de är man ska ha med sig och visst måste man tvätta allt? Hur många ombyten behövde du ha med dig? Kramar

  1. dani
   dani

   Hej Lisa, ja alltså detta ska bli då kul och så roligt att så många tycker att det ska bli kul! Ja men det har vi eller vi har Vienna som är det vi tror hon ska heta men man vet ju aldrig sen när hon kommer ut om det är en Vienna.

 4. bella

  when is the due date? i think you should pack the bag at least 3-4 weeks before that, you never know. just pack it and put it in a closet or so so you can just grap it when its time :))

  what if you ask yourself what should i pack in it? i think alexandra bring did a post about it that was pretty good. just search her name and BB väska so you can see if you forgot smth or so <3