Danijela Pavlica

Mellandagsrea

Inlägget innehåller adlinks

Vänner ni passar väl på att shoppa lite nu i mellandagarna medan ni har mellandagsrean? Jag har i alla fall verkligen passat på då vi behövt massa fina saker till nya lägenheten.

Jag tänkte att jag skulle visa vad jag köpt och tipsa er om allt fint som finns.

Royal Design har just nu 50% rabatt på över 15000 produkter förstår ni hur mycket det är? Och eftersom det är designrea så måste man verkligen passa på medan man kan få ner priset lite då allt alltid kanske inte är så billigt. Ni hittar till deras utbud på mellandagsrean HÄR.

Jag köpte lite ljusstakar ifrån STOFF ni hittar utbudet HÄRSedan köpte jag Coral Dekoration ifrån märket By On. Så himla fin som kan stå i bokhyllan hantverkarna ska bygga nu i veckan eller kanske bara ha den på ett sideboard. Ni hittar den HÄR

Köpte även en Varia Vas ifrån märket AYTM som ni hittar HÄR.

Har även köpt massa mer men tänker att jag vill visa er allt när det kommer istället och visa er hur jag väljer att placera ut det/ inreda det. Här kommer så länge lite andra bra tips som är nersatta.

  1. Le Bat Fåtölj nu 3 995 kr innan 6 995 kr                         2. Födelsedagståg nu 314 kr innan 419 kr

3. Noblesse Whiskyglas 4 pack nu 200 kr innan 399 kr      4. Carat Ljusstake nu 995kr innan 1890 kr

 

Men som sagt det finns så himla mycket så gå in på deras hemsida HÄR och kika på dina favoriter. Länken tar er direkt till deras REA. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.