Danijela Pavlica

Fixar fredag när den är som bäst

Wow vilken fredag hörrni!! Blir nästan lite impad på mig själv att mitt tålamod inte brustit ännu hehe. Mitt i all renovering och bland alla flyttkartonger hänger jag idag.

Har på mig riktigt slappa kläder och så betar jag av kartong för kartong. Visserligen får jag ju inte bära så vissa grejer e kvar tills ikväll då Babak kommer hem men är så stolt över mig själv att jag hunnit så pass långt som redan.

Vet också att jag gör lite dubbeljobb nu då tex inte våra garderober är färdiga eller vi har inte ens börjat med dem så hänger in i dem befintliga garderoberna så länge.

Men framåt går de även om allt göra i snigelfart hehe.

Har även stoppat i tre tvättar sen imorse!! Finns det något bättre än nytvättat? Ska även försöka hinna med våra sänglakan osv. Det blir inget annat än en fixar dag idag! Ska givetvis visa er hur det ser ut här snart också men tänker att ni vill se det färdiga resultatet och inte kaoset som vi har nu. Så håll ut! Någon vecka till sen är nog allt tiptopp 🙂

Ser ni denna bild kanske ni förstår på ett ungefär vad jag har att göra med just nu? Vårt sovrum är dock helt klart osv så det är inte lika illa överallt. Men som sagt håll ut ska visa er allt inom kort. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.