Danijela Pavlica

Livet känns som ett timglas

Hur kan ett möte ta en hel dag!? Alltså oj så stressad jag känner mig även om jag inte har alls mycket inbokat då jag lyssnar på barnmorskan men det är seriöst som att dagarna bara försvinner!!

Vaknade tidigt imorse och satt och jobba lite innan det var dags för dagens första och enda möte kan man väl säga. Hade egentligen inte bokat in mig på något idag då jag skulle vänta in alla bud idag! Har fått hem massor från Jollyroom till barnrummet och från Royal Design till balkongen!! Så himla spännande verkligen längtar tills jag kan visa er allt.

Men hur som så fick jag be våra hantverkare från Vizant att ta emot allt då jag tyvärr fick in ett möte som var viktigt att få till.

Mötet var som sagt kl. 10 imorse och vi blev klara typ vid 12-12.30 tiden. Nu är klockan 3 om 30 minuter och jag klev precis innanför dörren här hemma. Dock har jag hunnit med en Lunch med Kenza också men fan de känns verkligen som om hela dagen passerat. Är de kanske bara för att det är så mörkt ute?

Nu ska jag jobba så de ryker för sen har jag ett till möte/to do grej vid 16 och sen ska jag hämta upp resterande paket som hamnar hos ombudet och efter det ska jag hem och strukturera mig. Det är så himla mycket nu att jag seriöst inte vet vart jag ska börja!

Är så hemskt ledsen att det drabbat bloggen men det finns inget rörigare moment i mitt liv än just nu. Förhoppningsvis blir det bättre inom kort men kanske till och med rörigare när bebisen kommer eller vad säger ni erfarna föräldrar där ute? Hehe

Ville egentligen bara kika in och uppdatera er!! Lovar också att svara på alla era kommentarer ikväll ledsen att jag inte hunnit det. Och tack för all förståelse ni är verkligen bäst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.