Danijela Pavlica

Måndag

Godmorgon och är det bara jag eller är ni också lyckliga över snön? Alltså att vakna upp imorse och se stan vara alldeles vittäckt av snö gjorde mig lycklig. Det är ingen riktig jul utan snö visst? Hoppas verkligen det håller i sig till julafton nu, Skulle verkligen bli så himla glad.

Jag pratade med våra byggare imorse och tyvärr så blir vi inte klara med renoveringen innan jul. Så himla synd men vi får se de från den positiva sidan det blir exakt som vi vill ha det och allt sköts med noggrannhet.

Jag sitter just nu på snickarbacken och dricker mitt morgonkaffe och jobbar. Ska se till att få klart allt som ligget idag och sen ska jag strukturera upp mitt liv. Gå igenom alla kommande samarbeten och liknande för att få lite koll på livet nu när allt är rörigt. Men här kommer veckans schema i alla fall.

 

Måndag: Jobba fram till 15 och sedan gå på del två av förlossningsförberedande kursen. Och idag ska jag även hämta Minis urna som har kommit tillbaka från kremeringen. Ska bli så skönt att få hem henne igen på något sätt. Ska tända ett ljus för henne ikväll!!

Tisdag: Jobba hela förmiddagen och sedan på kurs med Relatable! Även börja packa upp lite i köket då det ska vara klart. Även hämta alla paket som kommit med barnrummet.

Onsdag: Lunch med Kenza, Alexandra och Victoria och sen har jag återbesök hos barnmorskan för 3D ultraljudet.

Torsdag: Jobba och fixa dem sista klapparna inför julafton.

Fredag: Ta dagen ledigt och hitta på det jag känner för att göra. Min barnmorska har bett mig att börja trappa ner och ta det lugnt. Jag som tycker att jag tar det otroligt lugnt men enligt henne så gör jag tyvärr inte det i och med att jag jobbar och är uppkopplad varje dag.

Lördag: Rosie (Roslinda Waax) fyller år så glöm inte att gratta henne 😀 förutom det så har jag inga planer kanske försöka hitta en fin outfit till julafton? Det vore ju på tiden faktiskt.

Söndag: Spraya mig så att jag är fin inför julafton och sen bara ta de lugnt och slå in klapparna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.