Danijela Pavlica

Söndag och tredje advent

Förlåt för dålig uppdatering här på senaste men har verkligen haft fullt upp. Har så mycket att dela med mig av men så lite tid till att göra det.

Och ju mer jag väntar desto mer känns det som att jag inte vet vart jag ska börja någonstans när jag väl sätter mig ner för att skriva. Jag kan börja med att berätta att renoveringen tyvärr inte riktigt är klar än så det kommer dröja lite med hemma hos mig reportaget och allt där till.

Är så spänd på att få visa er alla nya möblerna och barnrummet alltså kan ni tänka er? Det är något jag drömt om hur länge sen helst och snart så är det dags. Att få fixa ordning Viennas rum kommer nog vara det roligaste projektet i hela hemmet tror jag.

Lite av grejerna har redan anlänt och jag vill bara öppna upp allt nu!! Men eftersom renoveringen inte är klar än så vill jag inte packa upp. När allt är klart och vi städat och fått bort byggdamm ska jag visa er allt.

Vad tror ni om att köra en unboxing på typ instagram eller nått? Eller önskar ni kanske en video till youtube? Berätta gärna hur ni skulle vilja ha det. Jag ska dela med mig av allt i alla fall.

Idag är det tredje advent och julafton är runt hörnet. Vi käkade brunch på wienercafeet idag och sen har vi bara tagit det lugnt kikat på en film i sängen och haft det otroligt avslappnat. Jag har haft som mensvärk idag och vet inte riktigt vad det beror på. Är det att livmodern töjer sig?

Googlar man så är det de som står. Det har gått över nu och så otroligt skönt! Glömde nästan bort hur det känns att ha mensvärk men blev ju påmind idag. Usch så obehagligt!

Hur som så ska vi nog äta middag hos min syster idag och sen blir det att ta ett varmt bad och bara mysa och förbereda sig inför morgondagens arbetsdag.

// Min kappa kommer ifrån River Island och ni hittar den HÄR (adlink) //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.