Danijela Pavlica

Intimissmi lingerie

I torsdags kväll så var jag bjuden på event och middag tillsammans med Micael Bindefeld och italienska underklädesmärket Intimissimi.

Jag älskar deras underkläder och har nästan alla mina underkläder därifrån! Majoriteten av dem i alla fall hehe. Och tjejerna som jobbar i butiken är så humla fina och rara och får en verkligen att känna sig bekväm och vacker.

Efter någon timma i butiken med mingel snittar och underklädsprövning så gick vi till tak där det vankades middag. Så himla trevligt var det! Vi satt vid ett långbord och jag hade så himla trevliga bordsdamer och ingen mindre än Micael själv.

Vi pratade och umgicks och vid midnatt tackade jag för mig och tog en Uber tillbaka till mitt nuvarande hem Berns hotell. Har någon av er någonsin bott där? Det är verkligen det ultimata hotellet att bo på i Stockholm ett av dem bättre. Ligger super centralt, dem har allt och godaste frukosten ever. Eller även deras middag är kanon, berns asiatiska är en av mina favoritrestauranger i Stockholm ni måste ju bara testa.

Ett hett tips är att bo på Berns hotell på nyår för er som bett om tips på hotell.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.