Danijela Pavlica

Hej från Sturebadet

Live ifrån Sturebadet! Ville bara kika in och säga hej! Har precis fått en 50 min gravidmassage och är just nu så avslappnad så jag skulle kunna somna på plats!

Något jag verkligen lyssnat på och tagit till mig är att ha egentid! Det kan vara allt från att ta en långpromenad med en podd i öronen kanske eller unna mig en massage eller bara att hänga lite på spa eller meditera hemma. Men i och med att vi renoverar och bor på hotell så fick det bli att köra lite massage och spa idag. Perfekt avkoppling för mig. Speciellt skönt då jag varit så himla stel i kroppen på senaste. Detta var verkligen lägligt!

Nu ska jag hänga kvar lite här och bara njuta av denna fredag! Ska planera kommande vecka och göra klart dagens jobb så att jag kan ta det lugnt i helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.