Middag på Bonnies Bank Hotel – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Annons

Middag på Bonnies Bank Hotel

Igår bokade jag in en middag med vänner på Bonnies på hotellet vi bor på och jag kan tala om för er redan nu att det var fullbokat sen länge!!

Jag lyckades inte boka ett bord själv när jag försökte online så jag frågade min kontaktperson Viktor och dem i receptionen som jobbar på Bank om dem kanske kunde lösa det åt mig och som den stjärna Viktor är så löste han det!! Alltså kommer aldrig sluta tjata om vilken bra service dem har! Sjukt bra och blir liksom lika impad varje gång. Är det kanske Stockholm bästa hotell när de kommer till servicen? Jag kan nästan tro det alltså!! 🙂

Hur som helst så fick vi ett bord på Bonnies och vi fick ett bord för 6 fastän vi bara var 4 men det var tur för väl nere i restaurangen mötte vi på Steffi och Jonas som också skulle äta på Bank så vi slog ihop våran middag. Så trevligt!

Det blev alltså jag och B, Sam och Emma, Jonas och Stephanie! Så länge sen jag träffade dem nu så det var super mysigt att ses. Steffi är som en frisk fläkt av massa härlig energi så man blir alltid så glad av henne.

Jag åt en piggvar och dom andra åt lite annat!! Kan säga att min rätt var super god! Kan varmt rekommendera den. Vi delade också på två efterrätter hela gänget vilket var mysigt!! Ni vet dem där kända chokladgrisarna dom har på Bank. Så kul!!

Efter den underbara middagen sa vi hejdå till gänget och så gick jag och B upp till vårt rum igen. 🙂 somnade gott och vaknade uppvilade imorse. Nu har jag precis checkat ut ifrån Bank hotell och rört mig till Berns hotell där vi ska bo nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons