Danijela Pavlica

Godmorgon ifrån Bank Hotel

Första natten avklarad och jag sov som en prinsessa, vaknade upp imorse och trodde att jag försovit mig. Inte för att det egentligen spelade någon roll då jag inte har något inbokat idag förutom lite gravidyoga. Visst kan det inland vara så himla skönt med att inte ha något alls inbokat i sin kalender? Jag försöker verkligen unna mig sånna dagar ofta.

Och missförstå mig inte, det är inte att man då inte har något alls att göra för det finns minst 100 grejer på listan som ska fixas men de e mer att man inte bokat in evenemang, möten och annat. Så all min tid kan gå åt att beta av min to do list. Så skönt!!

Pussade Babak hejdå och så gick jag tillbaka till rummet nu efter frukost. Jag överväger om jag ska ta ett bad nu eller ett bad sen efter min yoga lite osäker. Jag behöver springa och kapa en sladd till min laddare, lite underkläder och något jag kan ha på mig på yogan då alla våra saker och kläder är förvarade och nerpackade.

Så det är lite av alla ärenden jag har att lösa idag annars blir det mest en lugn dag med lite jobb och mys i området. Tänkte även sätta mig nere i någon av restaurangerna som hotellet har till lunch och jobba lite. Skönt med lite miljöombyte.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.