Danijela Pavlica

BANK HOTELL

Alltså lyxen att bo på hotell i sin egna stad är ju något man underskattat innan känns de som. Som många av er vet så bor vi på hotell under renoveringen och just nu bor vi då på Bank Hotel som ligger på Arsenalgatan 6 ungefär vid berzelli park.

Vi kom ju hit tidigt imorse och rummet var inte klart så jag droppade bara grejerna som jag berättade och gick och jobbade på Babaks systers kontor innan jag sprang och fixade naglarna. Efter min nageltid mötte jag upp Kenza för lunch, det blev den hedliga räkmackan på NK hehe. Efter lite lunch och klockan var ungefär 4 så tog vi en promenad till hotellet och checkade in på riktigt.

Vi låg och snacka i sängen och kollade på sjuka klipp tills att hon lämnade mig helt ensam. Jag snackade lite med Hanna i telefon. Var verkligen så länge sen vi hördes och sen efter en kort stund kom Babak hem. Haha kan man säga hem när man bor på hotell? Det är ju trots allt vårt hem för nu.

Jag tog ett härligt bad, vi beställde room service och nu ligger vi i sängen och ska kika lite på tv innan vi släcker ner.

Men innan jag slutar skriva så måste jag bara säga att  jag är så sjukt imponerad över servicen på detta hotell. Känner mig som en riktig prinsessa. Alltså WOW vilken service! Inte nog med att hotellet är så vackert och modernt och fräscht precis i min smak så äger dem service mässigt också. Hittills är min vistelse på topp kan inte beskriva hur nöjd jag är.

Det är så små grejer som gör så mycket och det är få hotell i Stockholm som har det. Så jag kan varmt rekommendera att bo här eller bara komma förbi på middag eller en drink kanske? Imorgon ska vi äta i restaurangen och kanske unna oss ett glas eller två. (givetvis alkoholfritt för min del då.)

Ne nu måste jag nanna vi hörs igen till frukost! Godnatt

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.