Danijela Pavlica

FÖRSTA ADVENT

Det finns verkligen inget mysigare än första advent, den där mysiga känslan som rinner genom kroppen. Jag och Babak har som sagt sovit hemma hos min mamma sen i fredags och det har varit super mysigt, Man blir alltid så himla omhändertagen här. Hon ser alltid till att man har precis de man är sugen på och hon ser alltid till att alla är nöjda och glada, mätta och belåtna. Finns ingen som min mamma.

Vi har haft det super mysigt hela helgen och det är jag så tacksam för.

Imorse åkte jag och B förbi Mercedes för att kolla på vår bil vi beställt och kika ifall vi ska göra några ändringar i beställningen men vi båda är nog nöjda med alla tillval och jag tror inte att vi kommer ändra något i dagsläget,  Efter en sväng på Mercedes åkte vi till fredells för att kolla på garderobslösningar. Vi kommer att platsbygga en garderob utefter våra behov och kollar nu efter olika lösningar. Om ni har tips får ni gärna skriva i kommentarsfältet.

Efter alla ärenden åkte vi tillbaka hem till mamma som lagat middag åt oss och sen blev det adventsfika för hela slanten. Nu blir det att kolla på en söndagsfilm och sen lägga oss för att vakna tidigt och gå till jobbet. Från och med imorgon kommer vi att bo på hotell.

Vi kommer att checka in på Bank hotell och bo där veckan ut för att låta våra byggare att renovera i lugn och ro utan att vi ska vara ur vägen och sen är det aldrig trevligt att bo i byggdamm speciellt inte när man är gravid hehe.

Hoppas ni alla haft en trevlig första advent och mysig söndag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.