Danijela Pavlica

LÖRDAG

GODMORGON, imorse vaknade jag upp efter att ha haft en helt underbar fredagskväll hemma hos mamma. Vi bor hemma hos mamma över helgen då jag åkte hit igår redan på dagen eftersom vi skrev av oss och lämnade in nycklarna till gamla lägenheten igår.

När Babak kom på kvällen för middagen vi var bjudna på bestämde vi oss för att sova kvar och vi blir nog kvar hela helgen innan vi checkar in på Bank Hotell på måndag.

Idag ska vi åka och kolla på lite garderober då dem börjar bygga våra nästa vecka och sen blir det nog att springa lite ärenden. Jag har lyckats packa ner mitt pass bland alla flyttkartonger och har massa bud att hämta ut. Hur gör jag är det någon som vet? Kan man komma runt det på något sätt?

 

Status på bebis är densamma hon bara växer och växer och magen blir bara större och större känns det som. Känner mig aningen svullen nu. Både i ansiktet och kring vrister och fötter. Är ni fler där ute som blivit svullna under graviditeten? Och vad beror det på går det att göra något åt?

Jag undrar också om fler där ute tycker det gör ont många gånger när bebisen rör sig och sparkas? Jag får väldigt ont vissa gånger och tycker att det är ganska obehagligt. Magen är alldeles spänd hela tiden känns det som.

 

Det känns verkligen som att det är ett evigt frågande kring denna graviditet haha det dyker hela tiden upp nya symptom och nya grejer man bara undrar över om man är själv eller om de är fler som har samma som en själv. Som många av er vet fick jag problem med mina järntabletter och fick tips av en läsare att äta dem tillsammans med C-vitamin för att de skulle göra de lättare för magen. Undrar bara är de då en C-vitamin brustablett ni syftar på eller är det vanliga tuggtabletter? Ne nu ska jag sluta babbla och undra så mycket. Kikar in lite senare och uppdaterar er om hur dagen gått. 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronika

    Hej fina. Det är alla former av c-vitamin. Tillsammans med en frukt, brustablett eller vad som med C-vitamin i. C-vitaminet gör att järnet lättare tas upp ?

    1. dani

      Hej Veronika,

      Okej vad intressant men hur vet man vilken mängd som hjälper?
      För jag har ätit frukter som innehåller mycket C-vitamin men de känns inte som att de hjälp då.
      Men jag har ingen aning kanske bara inbillar mig.

      Kram

      1. Veronika

        Oj mängd vet jag inte men en apelsin tillsammans med en järntablett åt jag och det funkade bra. Om du inte känner att det hjälper så kanske det är något annat som spökar, exempelvis sköldkörteln? Det kan du be din barnmorska om att få kolla upp ? Kram