Danijela Pavlica

Yoga Altromondo

Många av er undrar ifall att jag har eller tränar något under graviditeten och jag kan meddela er att jag går både på yoga och idag börjar även min kurs i vattengympa!! Ser verkligen fram emot den haha hur sjukt de än låter att jag ska gå vattengympa! 

För mig är huvudsaken att man rör på sig under graviditeten! Spelar ingen roll om det är promenader, ett styrkepass eller avslappnande yoga så länge man gör något för att hålla igång. Så på tisdagar går jag på yoga och på onsdagar på vattengympa som jag bokade via babygruppen. Rekommenderar varje mamma eller blivande mamma att kika in där. Dom har massa spännande kurser. 

Jag ska även försöka boka in gravidpilates med dem. För det är något jag verkligen verkligen verkligen skulle vilka gå utöver vattengympan och yogan. 

Hur som helst så var det riktigt skönt igår på min klass. Vi övade andning och Jennie ifrån Altromondo där jag yogar är en så himla underbar människa. Vi fick i läxa att öva på andningen hemma och jag har verkligen försökt! Ska även börja meditera lite här hemma tror jag. Kan vara bra sätt att varva ner på nu under flytt och renovering. 

Nu ska jag städa lite här hemma i alla fall innan det är dags att gå på vattengympan!! Berättar mer för er sen när jag är tillbaka hemma igen om vad jag tyckte!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Work For It

    Det är jättebra att du går på gravidträningar, som yoga och vattengympa. Det är bra för dig, ditt sinne och barnet. Du är asgrym, kör på bara så länge du orkar. Allt underlättar för förlossningen också. 🙂
    Stort lycka till med graviditeten och ta hand om dig. <3