Danijela Pavlica

FRUKTANSVÄRD DAG

Så himla ledsen för sketen uppdatering idag men mådde så himla dåligt hela dagen verkligen!! Det är helt otroligt hur det kom ifrån ingenstans. Kände mig verkligen as dålig så fort jag vaknade men tänkte att de skulle gå över. Har någon av er under er graviditet någonsin känt er bakis? Alltså jag vaknade och det kändes som om jag hade världens baksmälla. En sån där ifrån helvettet ni vet. Och det är ju näst intill omöjligt eftersom jag inte druckit något haha. 

Vad beror detta på? Är så nyfiken på att få veta vad som försegår i kroppen när detta sker. Eller är det kanske bara jag? Hur som så har det pågått nästan hela dagen och det är inte förrän nu framåt kvällen det släppt. 

Det är en sjuk illamående känsla tillsammans med huvudvärk och bara en sån där bakiskänsla som får en att inte vilja kliva upp ur sängen. Eller om jag ska vara ärlig så kunde jag inte kliva upp. Jag kallsvettades och mådde verkligen inge bra. 

Är så glad att de skedde idag och inte igår när jag och B var på middag osv. Igår var vi som sagt och åt en födelsedagsmiddag på L’aventura! Så himla mysigt bara vi två med massa mat och god dryck! 

Efter vår middag så tog vi en taxi till nya lägenheten och kikade lite och sen gick vi och la oss. Det var en helt underbar kväll och jag somnade som en stock. För att istället vaka och må dåligt haha så tyvärr har jag varken jobbar eller gjort något kul idag. Framåt eftermiddagen kom syrrorna förbi med lite fika ifrån mr.cake och det var första gången jag smakar på deras bakelser och alltså oj wow boom vilken smak explosion det var i munnen. Allt var ju så jävla gott orkar inte. Förstår inte hur folk kan ha sitt kontor i samma bygnad utan att fika varje dag. PING KENZA. Jag kommer ju definitivt hälsa på henne på jobbet oftare!! 

Nu så sitter jag hemma i soffan i mjukisar under en filt och diskuterar med Ninni om dessa bakelserna!! Kan inte släppa hur gott det faktiskt var. Ska strax dra igång någon film och sen blir det sovdags och att vakna upp pigg och fräsch till en underbar FREDAG!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.