Danijela Pavlica

SPONTANA VINKVÄLLAR

Godmorgon babes idag gick jag upp redan vid 05.30 fråga inte riktigt varför men dom som känner mig vet att kag hatar att stressa. Hittills har jag hunnit äta frukost jag har jobbat lite och nu sitter jag och bloggar i sängen samtidigt som jag kollar på nyhetsmorgon. 

Idag börjar dem med renoveringen av lägengeten så jag är otroligt spänd och nyfiken men vet att det kommer bli as bra! Själv ska jag på mitt första yogapass som gravid och så ska jag storstäda hemma. Behöver rensa ut allt och planera lite inför flytten så då blir det bra med en storstädning! Inte roligare än så blir det idag av vad jag vet! Igår så kom även mamma in till stan så vi satte oss för att äta middag ihop. Vi satt i flera timmar skrattade och umgicks precis som de ska vara så mysigt!! Bara jag mamma och syrran. Tjejerna drack vin och jag fick hålla mig till en pepsi max! Ska bli kul med vinkvällar så fort bebisen kommer! ? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.