Danijela Pavlica

ÄNTLIGEN FREDAG

Vilken otroligt slapp fredag jag haft!! Men det behövdes efter dessa sömnlösa nätter med fullmåne så har det varit otroligt skönt att inte ha så mycket på schemat. 

Jag gick upp galet tidigt imorse och tände tände ljus i hela lägenheten satt på tv.n i väntan på nyhetsmorgon och började förbereda en god frukost åt mig och B. Gjorde färska croissanter i ugnen och äggröra, färskpressad juice och marmelad osv osv ja ni kan ju tänka er vilken dröm att vakna upp till det. Babak har varit sjuk i veckan och därför tyckte jag lite synd om honom så fick bli lyxfrukost, det är ju trots allt fredag också. 

Efter de gick han till jobbet och jag satte mig och jobbade. Klockan slog lunch och jag mötte upp Kenza och Mani för lunch och mys på Mahalo. 

Som för övrigt kanske är ett av mina favorit ställen för mat. Allt är så fräscht och gott love it! 

Vi satt ganska länge då vi inte setts på ett tag. Galet mysigt att få lite kvalitetstid såhär på en fredag. Efter att vi skiljdes åt tog jag en promenad bort till kontoret och hämtade Mini och nu kom jag precis innanför dörren. 

Om en timma ska jag hem till mamma på middag och resten av kvällen blir super lugn hehe. Åh vilken underbar dag detta varit alltså! Och nu ska de bli en lika trevlig kväll hejhopp. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.