Danijela Pavlica

BULLMAMMA

Vilken underbar dag jag haft idag!! Känner mig verkligen som en bullmamma haha. Jag började dagen tidigt imorse med att laga frukost åt mig och B. Kan ni gissa vad det blev. Jo bananpannkakor som i vanlig ordning haha. 

Sedan jobbade jag i några timmar innan jag sprang till barnmorskan för att ta lite prover. 

Har haft sån huvudvärk så vi ville bara utesluta då de inte är något. Skulle också iväg på en lunch på Hillenberg men i och med att det krockade med min tid hos barnmorskan så fick jag tyvärr hoppa det. 

Efter lunch kom Ninni över som e ledig idag och sa att fan idag ska i allt baka. Och de gjorde vi också. Eller Ninni bakade faktiskt och jag såg mest på. Städade lite och höll de rent. Detta kan vara dem godaste bullarna jag någonsin ätit. Alltså WOW haha dom är verkligen helt otroligt goda. Luftiga och krämiga om man kan säga så. Ah är i alla fall helt förbluffad trodde inte att Ninni visste hur man bakade men det snarare kanske är jag som inte vet det haha ? 

Nu ska jag jobba lite mer innan våra inredare kommer. ? Vi ska sitta och planera allt kring nya lägenheten Såååå spännande. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.