Danijela Pavlica

PIZZA PIZZA PIZZA

Ikväll blev det foodora till middag! När vi kom hem i eftermiddags eller ska vi säga på kvällen!? Babak var hemma strax efter 8 snåret och jag kom strax innan honom. 

Så kände vi att det skulle bli hämtmat för ingen hade ork att handla på Ica för att laga mat. Jag var så himla hungrig och sugen på pizza för första gången på väldigt länge så jag fick min vilja igenom och vi beställde pizza ifrån Meno Male. Har ni ätit där? Eller beställt därifrån någon gång? 

Dom har Stockholms godaste pizzor om jag får säga det själv. Nu är jag super mätt och super trött haha Babak sitter och jobbar lite och jag tänkte lägga mig i sängen och läsa en bok. Så himla trött efter den här hektiska dagen. Ska bli riktigt skönt att lägga sig ner i sängen. 

Imorgon är det fredag och jag är så jävla taggad på helg. Under morgon dagen ska jag visa er allt jag köpte idag och hur jag tänkt styla det och osv. Det blir lunch med Fanny veckans poddinspelning pch sen även event på eftermiddagen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.