Danijela Pavlica

I SHOPPING PÅSEN

Jag kom precis in genom dörren och ska nu snabbt fixa mig iordning inför plåtningen med Stella. Hon ska hjälpa mig att fota kampanjbilderna för Efva Attling och så kanske vi hinner fota någon snygg outfitbild också. Jag gick in en sväng på Zara och köpte med mig lite plagg bland annat detta nedan på bilden. Vad tycker ni? Börjar jag få en helt okej mammastil ni eller? 

Hur mycket jag än vantrivs så får jag väl helt enkelt göra det bästa av situationen och försöka hitta så snygga plagg som möjligt men som fortfarande sitter skönt. Tror jag har lagrat upp lite nu så att jag har. Köpte sköna byxor också mer leggings men som ser ut som byxor i storlek M/L haha trodde aldrig den dagen skulle komma men känns faktiskt riktigt bra. 

Är så himla sugen på hösten nu också efter att jag såg alla fina höstplaggen. Det blir att rensa i garderoben ikväll efter plåtningen. Skulle ni vilja att jag drar igång någon slags bloppis kanske? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.