Danijela Pavlica

BANANPANNKAKOR MIN NYA CRAVING

Godmorgon älsklingar jag vaknade riktigt pigg och utvilad den här morgonen. Det är så skönt att känna så. Däremot vaknade jag redan vid halv 6 och en gång mitt i natten så vi får väl se om jag blir trött under dagen. 

Just nu lyssnar jag på ballader! Alla rum i hela lägenheten är påslagna med Sonos! Så mysigt vart jag än rör mig hör jag musiken. 

Jag ska göra iordning lite frukost nu och det kommer bli bananpannkakor med bär, jordnötssmör och lite keso. Det har blivit min nya besatthet under graviditeten. Även om jag gillat det innan så har jag alltid föredragit vanliga pannkakor men nu passar detta mig perfekt. 

Hur jag tillagar mina; 

1-2 bananer beroende på hur hungrig jag är men oftast 1 banan.

1-2 ägg samma sak där beror lite på om jag har en banan i eller två. 

Mosa en banan i en skål och kläck i ägget! Rör om tills di har en jämn smet. ( lite klumpar är ok) 

Ha i lite salt

Stek sedan på lagom varm värme i Kokosolja! Det räcker med en matsked kokosolja. Några minuter på vardre sida ni kommer snabbt se när undersidan börjar få lite färg. 

Toppa dina pannkakor med: 

Bär – färska eller frusna går bra, jag använder hallon och blåbär men de kan man göra som man vill och ta det man gillar. 

En sked med jordnötssmör 

Och slutligen lite keso. 

Voilà så är dem redo att ätas!! ? smaklig måltid. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.