Danijela Pavlica

WHAT A WEEKEND

I fredags började vi dagen med poddinspelning och därefter sprang vi iväg på ett event med Garantskafferiet och Daniel som bjöd in till lunch. Det bjöds på vegansk hamburgare gjorda på rödbetor. Därefter sprang jag iväg på ett event med Spahira på lydmar och sen hade jag ett möte med bästa tjejerna på Graaf Ledin PR agency. 

Efter detta var det dags att ta helg. Jag cyklade in i Hanna som skulle på Aw så jag joinade en stund innan jag mötte upp Babak. Vi gick hem lagade lite härlig fredagsmiddag och softade resten av kvällen. Magen är ganska så stor nu det växer ganska snabbt där inne kan man säga så att få lägga sig på soffan efter en hektisk fredag är alltid så himla skönt. 

Lördag morgon kom och det blev en massa spring på stan för att shoppa babykläder eller i alla fall kolla på utbudet. Tanken var att shoppa till mig men det finns verkligen inga mammakläder utan man måste beställa ifrån nätet så trist. 

Sen vaknades det lunch/Brunch på Cafe Creme och alltså shit vad vi åt. Tog inga bilder men oj så gott det var.

Alkoholfria drinkar till mig och Hanna och dom andra drack dessa söta rosa som givetvis innehöll alkohol haha de tillhör lördagar antar jag. Vi satt otroligt länge och helt plötsligt var klockan så himla mycket att vi insåg att vi skulle iväg på middag. Vi skulle möte upp lite vänner för en tidig middag vid 18.30 och gick ifrån Cafe Creme 17.00. 

Väl på middagen var man ju proppmätt kunde ju verkligen inte få i mig något mer kändes de som. Men åt en fisk och grönsaker och det slank ner ändå haha. Tog trycket “man äter för två” på riktigt stort allvar under lördagen haha. 

Efter middagen tänkte jag gå hem var ju trött och mätt men tjejerna övertalade mig att följa med på en hemmafest. Någon av deras vänner fyllde år. Vi sprang dörr i dörr in på tako för lite drinkar innan avfärd jag drack då givetvis alkoholfritt och när gänget skulle shotta fixade den gulliga bartendern en alkoholfri shott på grapefrukt juice till mig också så att jag kunde vara med haha. På bilden nedan ser ni hur de såg ut när vi var klara i baren. 

Väl på festen var vi kvar i några timmar sen tog vi bilarna tillbaka in till stan för att avsluta kvällen. Vi gick förbi Wall en sväng och jag är stolt att jag följde med in även om jag gick efter 5 minuter och sen medan tjejerna dansade vidare så gick jag hem. Tog till och med en promenad inte för att de e långt men känner man mig så är jag den som hoppar in i en taxi vanligtvis. Men jag tog en liten promenad kom hem och kröp ner i sängen bredvid Babak och mini som låg vakna. Vi snackade en stund och sen somnade vi. 

Vaknade upp på söndag morgon pigg och utvilad som aldrig förr. Så skönt att inte vakna upp bakis. Det är väl det jag älskar mest med att vara gravid att slippa vakna upp bakis efter en middag eller fest haha. 

Vi gjorde oss iordning för brunch och lite häng på stan. Vi gick även förbi nya lägenheten och kikade lite utifrån. Och fan så taggade vi är på att få flytta in. Vi ska in i den ikväll för att mäta lite osv och vi tar givetvis med oss våra inredare då också. 

Efter vår underbara söndag ute i solen kom vi hem och tog det lugnt. Vi käkade lite middag och somnade till en film i sängen. Kan inte haft en bättre helg än denna. Och känner mig så redo för den här veckan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.