Danijela Pavlica

GUESS WHAT!!

För er som varit med ett tag vet att vi i somras sålde vår lägenget på Nybrogatan och sen dess har vi drömt oss bort om ett nytt projekt. 

För er som bor i Stockholm vet också att marknaden varit dålig och att det inte har funnits alls många objekt i den storlek vi sökt ute på marknaden. Vi la ingen större vikt i att leta under sommaren då ingen säljer då och valde att ha lite is i magen och vänta in Augusti månad då det ofta kommer in fler objekt då. 

Vi har inte heller haft bråttom då vi kommer att bo kvar i vår nuvarande lägenhet fram till sista november, då vi har utflytt och dom nya ägarna tar över. 

Augusti kom om inte många objekt fanns ute, de som fanns föll inte oss i smaken eller passade oss inte storleksmässigt. Nu har vi inte bara oss själva att tänka på längre utan nu när man ska ha bebis i februari är det viktigt med fler egenskaper. 

Tex att bo på fjärde våningen utan hiss är en flopp! Hur gör man liksom då med vagnen? Eller att hissen kanske e liten så inte en barnvagn får plats också dåligt. Barnvänligt rum och allt därtill. Ja ni kan ju tänka er. Det är liksom en evig tankegång. 

Men tillslut så hittade vi lite objekt och nu i veckan som varit har vi kikat på två olika objekt och igår bestämde vi oss för att vi ska signa en av dem. 

Så igår kväll när allt var klart och bestämt tog vi en promenad till Alexander White’s kontor som ligger på Kommendörsgatan. Där väntade säljaren av bostaden och mäklaren Wilhelmina som hjälpte oss att köpa vår nya fina bostad. 

Vi absolut älskar den och kan inte bärga mig mer vill bara flytta in nuuuu! Men får hålla mig en liten stund till. 

ÖSTERMALMSGATAN HERE WE COME 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.