Danijela Pavlica

Godmorgon ifrån Efva Attling butiken

Imorse började morgonen med frukost tillsammans med ingen mindre än Efva Attling i hennes butik på Biblioteksgatan. Vi var ett gäng influensers som har en pågående kampanj med just Efva Attling och hennes höst och vinter kollektion som var där. Vi kikade lite på alla underbara smycken, hörde henne berätta om sina kollektioner och vi fick chansen att ställe frågor till henne vilket var en väldigt häftig upplevelse. Sedan åt vi frukost tillsammans och bara hade en otroligt härlig start på denna underbara Torsdag.

Hon är verkligen en otroligt vacker och talangfull kvinna. Blev nästan lite starstrucked kan man säga så? 

Riktigt impad i alla fall och otroligt fascinerad. 

Här är lite smycken ifrån just den kollektionen. Ni kommer givetvis att få se mer framöver. Alltså allt var verkligen MAGII så himla svårt med mycken tycker jag. Men när Efva själv tog på sig dem och man fick se dem på så var det som att tappa hakan. Vartenda lilla smycke var helt otroligt. Ni vet när man är ute och shoppar och känner åh jag vill ha allt här. Så hände jag när jag tittade runt i butiken.

Jag och Efva 

Jag, Joanna, Efva och Elin 

Nu ska jag strax äta lunch med Hanna som är tillbaka ifrån New York sen blir det mer jobb en promenad runt djurgården och mycket annat. Hur härligt är inte vädret idag och huvudvärken är borta tack och lov nu ska jag bara njuta av denna dagen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.