Danijela Pavlica

Förbaskade huvudvärk

Bild på mig och baby moma! Så kul att jag och Lojsan får gå igenom detta ihop och så skönt att hon är innan mig så att hon kan lära mig allt. 

Ber om ursäkt för frånvaron här men jag står inte ut med min huvudvärk jag fått under graviditeten. Igår var jag sängliggandes en hel dag. Det är verkligen upp och ner och jag kan inte tänka eller fungera normalt. 

Snälla säg att detta bara är en fas under graviditeten? Jag dricker så förbaskat mycket vatten att jag vill kräkas så mycket jag dricker. Idag har jag mått mycket bättre hade huvudvärk en timma under dagen sen släppte det. Sen har jag försökt ta tag i lägenhetsvisningar och lite annat men det är verkligen inte lätt. 

Jag som trodde att jag skulle få uppdatera er med massa fina bilder och annat kul kring graviditeten men är så himla ledsen. Det finns varken material eller ork för det. 

Förutom huvudvärken mår jag prima. Önskar bara att jag blev av med den. Jag har varken gått igenom min mailkorg som är full av email eller uppdaterat instagram. Får helt enkelt lyssna på kroppen och hoppas på att det blir bra snart så att jag kan få tipsa om massa coola mamma outfits och andra roliga grejer. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.