Danijela Pavlica

Tankespridd

Äntligen fredag och ni ska få lite uppdateringar kring mitt liv just nu. Jag har ett otroligt humör och blir irriterad så förbaskat lätt. Jag och Babak skulle mötas här om dagen och missförstod varandra då började jag liksom gråta i parken haha. Ni kan ju tänka er. Sen ringde min syster och systers man för att va snälla ock tipsa om nått så började jag skrika och la på luren. De är som att de bara brister ibland. Och igår kände jag att jag inte kunde prata med folk på hela dagen då jag redan vaknat irriterad liksom. Fan vad de spökar under graviditeten. Däremot är jag lugnare än vanligt och stressar absolut inget alls. 

Låtet allt ta sin tid liksom! Vet att jag inte varit inne och skrivit eller svarat på era kommentarer men lovar att jag inte glömt. Ibland känns de bara som att jag inte har något att skriva om även om jag har massor att berätta men har inte mått jättebra och försök vila istället. Vet inte riktigt heller vad jag känner kring denna graviditet är det kul eller som många där ute som säger att de är den jobbigaste perioden någonsin. Vet inte riktigt vart jag kommer hamna kommer jag tycka att de är kul att vara gravid eller kommer jag tycka att det är jobbigt? Alla har ju så olika. 

Idag ska jag springa på lite möten sen möte upp syster och hjälpa henne med att fixa sig inför ikväll. Sen kommet tjejerna och sen blir de Ideal of Sweden event en stund och myskväll resten av tiden. Längtar så till en super mysig fredag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.