Danijela Pavlica

BABY BUMP I VECKA 15

Hej älsklingar, 

Nu på måndag går jag in i vecka 15 och magen har växt lite, eller ja man ser definitivt skillnad nu. Kan inte ens föreställa mig hur stor den ska bli. Känns redan nu som att magen vill sprängas och så ska den liksom kanske tripplas. Idag var jag och köpte dessa härliga underkläder ni ser på bilderna ovan då inga underkläder passar längre haha så sjukt ändå. Passade även på att köpa sköna byxor som går liksom över naveln. Ska man kalla de för mammabyxor? Oj vad ovant att säga just det ordet men antar att jag får ta och bli van hehe

Jag mår otroligt bra nu, varken illamående eller tröttheten är kvar och jag bara går runt och njuter egentligen. Lite läskigt då man var så van att känna något hela tiden till att inte känna något alls men är otroligt tacksam att det gått så bra hittills. Haft aningen ont i magen lite som mensvärk och pratade med barnmorskan och hon sa att det är livmodern som töjer sig och att de e något man kommer att kunna känna framöver. 

Nu börjar det tryta i garderoben och det kan kännas som att inga kläder passar. För midjan existerar helt enkelt inte längre! Nu har man en liten bula under naveln och det kanske är dags att börja kolla in lite snygga mammakläder. Mina vänner är helt underbara som vill hålla mig fashion under graviditeten. Skickar massa inspo bilder och länkar på vart man kan shoppa. Är definitivt överlycklig för all hjälp. Har verkligen funderat på hur jag ska göra. Jag som känner att jag i grunden inte har någon speciell stil liksom. 

Ska verkligen dela med mig av hur det går så fort jag köpt in dem första plaggen bortsett ifrån underkläderna ovan. 

Vad tycker ni och har ni tips om kläder? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.