Danijela Pavlica

Funderingar kring graviditeten

Hej mina favoriter, jag har lite funderingar   kring graviditeten. Jag tycker att det är så himla läskigt ibland för i början av ens graviditet så känner man oftast väldigt mycket. Tex hormoner, illamåendet, tröttheten och sen när man passerat den första persioden så släpper det liksom. 

Och här kommer då det läskiga man känner liksom knappt att man är gravid. Har fler som jag eller vad ska man gå på? Jag är inte heller en människa som känner efter så mycket men man kanske borde det? Pratar med lite gravida vänner och alla sitter verkligen med så mycket information och undrar hur jag ska göra osv men kag liksom har inte försökt att tänka så mycket på det. 

Nästa vecka går jag in i månad fyra och allt är liksom så nytt! Känner inte riktigt för att stressa. Alla har frågat så mycket har du köpt detta osv osv men måste man verkligen göra det nu? Är ju bara i vecka 14 och går in i vecka 15. Allt känns så tidigt ju. 

Jag vet att jag ska köpa dom första baby grejerna när jag är i London i september. Kan ju tänka mig att de finns massa fint. Kanske någon snygg väska till vagnen som man kan ha blöjor och grejer i. Vad tror ni? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.