Danijela Pavlica

BEYONCE JAY Z & SLUTPROV

wow vilket framträdande och vilken show dem bjöd på! Igår var jag som sagt på Beyonce och Jay Z konserten som hölls på friends arena. 

Det är fortfarande inte bästa konserten jag varit på men garanterat en av dem bättre. 

Det var riktigt mäktigt att se den live och dom bjöd verkligen på en show. Det var 3 hela timmar av power. Jag har inte heller fotat under kvällen utan ni kommer istället att få en vlogg av hela dagen. 

Jag vet att jag inte varit inne och uppdaterat på ett tag men jag har haft så mycket med utbildningen och allt annat att jag verkligen inte hunnit. Ibland måste man tyvärr prioritera även om jag inte velat prioritera bort er och bloggen men allt annat har tagit så mycket tid att denna plattform fick vila lite. 

Hur som ju är jag tillbaka och även klar med min kurs och mitt samarbete jag haft med makeupstudion. 

Kan ni förstå att jag nu efter 11 veckor är klar och utbildad makeup artist? Hur kul? 

Vi hade slutprov hela förra veckan och jag kan inte fatta att vi är klara. Nu har jag bara teorin kvar sen e jag helt klar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.