Danijela Pavlica

Lunch event och spårade kvällar

Shit hörrni vilka jävla veckor vi haft. Det känns som att allt och ingenting händer på samma gång och jag har varit så dålig på att uppdatera er. Igår vloggade jag hela dagen så det blev liksom så svårt att hinna blogga men uppdaterar er med lite lördagsläsning i alla fall. 

Vi hade en så himla kul dag igår och jag är så glad att jag har så himla underbara vänner. Vi sprang runt på events spelade in andra avsnittet av podden och alltså WOW TACK FÖR ALL KÄRLEK. Men kan liksom inte beskriva för er hur jävla kul det är och jag längtar verkligen till varje fredag morgon så att vi kan spela in. Sedan blev de ett stopp hemma för lite praktiskt jobb hehe och sen kom Lollo B och Hanna hem till mig. Vi åkte till Supper gården och käkade middag och mötte dom andra tjejerna och sen blev de en åka av kväll och de är ju dom som är roligast. Sååå spontan och kul kväll. Skönt att vakna upp till ett strålande väder idag och lördag. 

Nu blir det lite växt shopping och sen ska vi åka hem till Mamma och sola och bada lite ska bli så mysigt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.