Danijela Pavlica

Kristallsjukan

Perfekt med en bild ifrån förra fredagen när vi fotade omslaget för vår podd på grönan 

Vad är egentligen kristallsjukan!? Är det någon av er finisar som haft det? Ja tro det eller ej så har jag åkt på det och min värld snurrar. 

Det är så himla jobbigt men finns egentligen inte så himla myckets att göra åt än att vila. Det är givetvis bra att ta prover vilket jag ska göra så att man kan stryka av andra faktorer. Jag kan alltså inte vända på huvudet för snabbt och tappar lätt balansen, mår illa ock ja rummet snurrar helt enkelt. Det sjuka är att det kan ske även när jag blundar vilket är det obehagliga.  

Jag njuter verkligen till fullo under dem minutrarna allt står stilla. Det är kan vara det sjukaste jag varit med om någonsin. 

Skulle varit i Gbg över helgen och mitt flyg gick imorse kl. 08.20 men tyvärr fick jag ligga kvar i sängen. Det känns som att det enda jag gjort är att ha sovit i typ 4 dygn. Vågar liksom knappt stå upp då jag är rädd för att tappa balansen igen. Det är som att jag klivit av världens karusell allt bara snurrar och jag mår galet illa 24/7. 

Har ätit minimalt men försöker i alla fall dricka så att jag får i mig vätska. Hoppas verkligen att de går över snart för blir så otroligt stressad när jag tänker på hur mycket jag har att göra och hur mycket kul jag kunde gjort nu i helgen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.