Danijela Pavlica

Frukost på nybrogatan 38

Skulle ni vilja se en summerburs vlogg ifrån Göteborg? Jag ska nämligen åka ner imorgon och jag ser verkligen fram emot det ska bli så himla mysigt. Dock har man smått panik nu inför klädval hehe ni kan ju tänka er. Men något ska man väl kunna koka ihop. Men tänkte att jag gör en liten vlogg av de hela och tar med er på resan. 

Hur som så åt jag en fantastisk frukost med min systers man i måndags på Nybrogatan 38. Så mysigt med lite kvalitetshäng. Vi beställde typ in allt man skulle kunna beställa in och mumsade i oss det. Sedan hjälpte jag honom en sväng på stan för han behövde lite rips och efter det var det bara att jobba. Har ju verkligen velat sola dessa dagarna men har haft så fruktansvärt ont i huvudet och tror jag sovit dåligt så fått någon låsning i typ nacken eller nått svårt att förklara. 

Hur som ska jag sluta babbla nu och fortsätta jobba har ett tight schema för imorgon klockan 8 lyfter jag mot Göteborg. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.