Min helg i bilder – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Min helg i bilder

Hej babes, oj vilken vecka och fan så trött jag är om dagarna. Tror verkligen att värmen påverkar. Ska verkligen inte klaga för alltså wow vilket väder vi har nu och fy så man ska njuta och vara glad men jag blir lite pömsig när det är varmt. Kanske därför jag oftast sover så mycket på våra solsemestrar. Det finns väl inget bättre än att lägga dig vid poolen under ett parasoll och bara somna. Men nog om det så ska jag berätta lite om min helg som började med fredagen och vår allra första poddinspelning. ALLTSÅ HUR KUL?? 

Vi ska alltså släppa podd jag och Hanna och vi kommer att spela in den varje fredag och släppa den varje måndag men vi hr stött på lite problem så det kommer dröja lite men återkommer med vilken måndag vi släpper den på. Hur som så är första avsnittet inspelat i alla fall. Vi möttes i alla fall utanför mig fredag morgon och cyklade till urban deli för att köpa med oss lite frukost och sen cyklade vi vidare till Bonnier huset där vi spelar in vår podd. Det var verkligen det roligaste jag gjort men fy så pirrigt men det släppte verkligen efter ett tag. 

Efter att vi spelat in podden så cyklade vi hem för att svira om till andra kläder och för att sedan åka och plåta poddbilden. Vi fick hela grönan för oss själva och wow så kul vi hade. Vi hann till och med åka lite när vi var klara sen. 

När vi var klara på grönan och med plåtningen tog vi färjan tillbaka till stan och kom fram till Strandvägen. Vi fick feeling och ville inte riktigt skiljas åt än, då klockan var ganska så tidigt på eftermiddagen. Så vi bestämde oss för att sätta oss på en uteservering. Ingen av oss orkade riktigt träffa på människor så vi gick till vårt hemliga ställe som inte är så hemligt länge. Bar 606 på Berns. 

Vi drack en varsin icetea och sen så promenerade vi hem. Väl hemma gick vi igenom alla poddbilderna som stella skickat över och sen så åt vi middag tillsammans. Super mysigt och hela denna dag var helt fantastiskt. GUD vad jag älskar att umgås med min lilla energiknippe Hanna. Hon är alldeles underbar. 

Sen kom lördagen och jag åkte först ut till Täby med Babak och hans syrra för att fira morsdag med min svärmor för dom skulle till Spanien på söndagen så vi firade en dag i förväg istället. Så mysigt och dem bjöd på brunch. Annars brukar vi alltid äta söndagslunch hos dem. Vi är där nästan varje söndag och det är något jag verkligen uppskattar. När jag kom hem fixade jag mig iordning snabbt och sen bar det av till Nosh and chow. Eller först hem till Fanny för jag och tjejerna skulle ses där nämligen. Och sen åkte vi gemensamt till dagsfesten. Chimi firade nämligen två år. 

Jag drack mest bara vatten för jag orkade inte vara bakis och alltså är verkligen såå sååå glad för det. Tror seriöst att jg ska sluta dricka för mår så jävla dåligt dagen efter. Efter allt party gick jag hem och avslutade kvällen med film och mys med B. Vaknade tidigt på söndagsmorgonen och mådde as bra. Så nöjd över det som sagt. 

Jag jobbade hela morgonen och fixade hemma och sen åkte vi hem till Mamma och fortsatte med allt morsdag firande. Mamma hade grillat och gjort en så himla god jordgubbstårta. En alldeles perfekt helg skulle jag kalla det. 

Nöjda och belåtna åkte vi hem och jobbade båda två. Jag satt med Hanna och gick igenom podden och Babak satt på kontoret tills sent. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.