Danijela Pavlica

JA NI HÖRDE RÄTT VI HAR BLIVIT MED PODD

Imorse gick jag upp vid 6 och var så himla stressad! Jag har varit lite obrydd och stressad i veckan och Hanna har fått panik men helt plötsligt så är det en känsla jag aldrig varit med om innan. Har tjejen som aldrig blir nervös fått en nervositets kris.

Men vi spelade in första podd-avsnittet imorse och tiden bara flög förbi. Oj vad kul detta var! Kan ni fatta att jag och bästis har blivit med podd? Och hallå vi delar med oss av allt snaskigt och hoppas verkligen ni kommet att gilla den. Kom gärna med frågor och kritig vi behöver verkligen er. Återkommer så fort första avsnittet är uppe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.