Danijela Pavlica

Perfekta kvällen efter att man flugit i 12H

Foton: Lisa Höök

Hej älsklingar, Jag är så jävla ledsen över att jag liksom är så himla dålig på att göra två saker samtidigt men eftersom vloggandet har börjat så blir jag så himla fokuserad på just det och glömmer nästan bloggen totalt och allt dess uppdatering som krävs här för att hålla er uppdaterade. Men jag lovar er att bli så pass skillad att ni inte kommer att bli drabbade och få uppdateringar vardagligen på alla kanalerna. Ge mig bara lite tid hehe. Många bollar i luften nu och man blir lätt förvirrad. Speciellt med en jetlag på det också. Har varit som en zombie sen jag kom hem igår. 

Hur som så landade jag ifrån Miami igår morse och åkte direkt hem till min Mamma för att hämta Mini. Hon blev alldeles överlycklig när hon såg mig och jag kan tala om för er att det går inte en enda dag utan att jag tänker på henne när jag är ifrån henne. Finns ingen jag saknar så mycket som henne och hennes närvaro. Mini förändrade verkligen mitt liv och jag älskar henne mest av allt. 

Väl hemma så myste vi och tog igen veckan vi varit ifrån varandra. Tanken var att jag skulle jobba men orkade verkligen inte och varje gång jag satte mig vid datorn blev jag alldeles trött i ögonen och allt text bara flöt samman. Så jag vilade istället och sen förberedde jag mig för Lovisas event hon skulle ha med Macadamia Natural Oil. Hon hade nämligen styrt en staycation och slumberparty på Downtown Camper by Scandic. 

Alltså denna kvällen kunde ju inte kommit lägligare hur perfekt med lite spa efter en flygning på 12h? Vi träffades vid 16 tiden och sen körde vi spa fram till ca 18.00. Efter det bjöds det på middag och ansiktsmask och kvällen avslutades med att den abonnerat bio salongen som finns på hotellet. Vi kollade på The Notebook, grät, kramades och sen var det läggdags. 

Hela gänget, så otroligt mysiga tjejer uppskattar verkligen deras sällskap och det var så himla mysigt. 

Lovisa, Tack för gårdagen och tack för att just du är du. Finns ingen som dig och jag är otroligt glad som fått lära känna dig och kunna kalla dig för just min vän.  Du är fantastisk!! 

Jag och bestie satt och pratade ikapp och allt som hänt medan vi inte tillbringat vår tid ihop. 

Efter allt spa sprang vi ner på våra rum och bytte om till pyjamas för det var nämligen dags för slumberpartyt att börja. 

En alldeles perfekt kväll med andra ord tack till finaste Lovisa och Macadamia Natural Oil för en magisk kväll. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.