Danijela Pavlica

Min andra vecka på Makeupstudion

Jag och Tim i Makeupstudions lokaler 

Hej babes, 

Förra veckan på utbildningen fick vi lära oss allt om basen men inte bara basen utan vi går ju i skolan 4 dagar i veckan från 17.45 till 22.00 det innebär att vi hinner gå igenom en hela mycket för varje dag och timma som går. Det känns som att det inte är så mycket antagligen för att det är så kul att lära sig men vi lär oss mer än man kan ana. Så förutom basen förra  veckan lärde vi oss även allt om fransmarkering och grundskugga, mascara och läppglans. 

Vi får dock inte glömma att nämna att det första man lär sig är hygienen. Det är verkligen så himla viktigt men jag tänkte att jag kan gå in mer djupare på det sen. Hur som den här veckan ska vi fokusera mer på ögon. 

Ögon är verkligen något jag kan dras till hon en människa. Och idag på kursen fick vi lära oss att gå igenom lockskuggor, suddade droppadskuggor och suddas fransskugga. Vem kunde tro att detta kunde göra en så stor skillnad? 

Vi repeterar givetvis och allt vi lär oss vecka för vecka så bara för att vi går in djupare på något idag tex så tar vi alltid med oss de vi lärt oss tidigare. Vi har fortfarande fått göra basen, fransmarkeringen och allt innan vi sätter igång med det vi lär oss för just den dagen. Hänger ni med? 

Känner verkligen hur mycket nytt jag lär mer och ser fram emot att få dela min utbildning tillsammans med er och kanske göra någon kul video åt er i framtiden. Ska givetvis publicera bilder också på olika makeups jag gör. 

Är så himla glad för möjligheten jag får här hos Makeupstudion och min makeup lärare Tess är fantastisk. Hon är otroligt lätt och lär ut på ett grymt sätt. Hon är även hård men på ett bra sätt. Jag gillar ändå när man får feedback och det är hon bra på. Berätta vad vi gör bra men också vad vi borde öva på och lära oss lite mer av. 

Ni kan kolla in hemsidan här om ni är sugna på att söka till hösten. kika HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.