Danijela Pavlica

MIN UNDERBARA HELG

Jag och Tess som är min utbildare på Makeupstudion

Ines och Mini 

Hej älsklingar, min underbara helg började med att jag gick förbi skolan jag går på alltså Makeupstudion som jag berättade i tidigare inlägg. För er som missade det så håller jag på att utbilda mig till MUA. Hur kul?!?!?! Hur som vaknade med ett strålande väder i fredags och gick till skolan. Hade även med mig Stella som skulle sitta modell samtidigt som vi filmade och fotade under dagen. ? Ja ni hörde rätt ni ska få er lite VLOGGAR nu. Är så jävla taggad men as rädd också tänk om ni inte gillar dem.

Hur som så ska ni få följa med mig under hela fredagen i alla fall så får ni se vad jag gjorde. Men hur som efter utbildningen så gick jag förbi Cure media och hämtade Mini hos Babak även detta filmade jag så äntligen ska ni få se honom lite också hehe. Han som aldrig brukar vilja vara med filmade jag lite i smyg. Efter det sprang vi ner på stan för lite kaffe/bubbel och springa ärenden. Vi mötte upp Ines som också var på stan och strosade och sen kom även min underbara vän Fang. Efter lite mys i solen sprang jag hemåt lämnade av mini och min väska och mötte upp Hanna på Ica. Vi skulle nämligen handla inför kvällens middag vi skulle ha. 

Vi handlade allt inför middagen och ställde oss i kön till kassan med två fulla korgar med massa gott. Vi skulle nämligen bjuda på Lasagne tänkte vi eller det var grabbarna som fick välja och valde att vi skulle äta lasagne och dricka rödvin. Så det fick det bli. Eftersom att jag vloggade under kvällen så blev det otroligt få bilder men what to do. Jag får helt enkelt bli bättre på att försöka göra båda samtidigt. Men man glömmer lätt eftersom de känns som att man fått hop allt material. 

Här är mina fina, Niklas i vitt och Sami i svart. Dessa killar har jag känt sedan jag flyttade i stockholm och dem var mina första och blev mina bästa killkompisar. Vi bodde typ i ett kollektiv ett tag vi hängde verkligen varenda dag och hittade på massor med kul ihop. Jag är så himla glad att jag träffade dessa två och att vi ännu idag är så himla nära vänner <3 Så himla kul att ha fått ett tillskott i gänget. Hanna ville nämligen skaffa sig riktigt bra, roliga och härliga killkompisar så för några år sen presenterade jag alla för varandra och idag har vi alla så himla kul ihop. 

Efter middagen och att mys hemma så gick vi ut en sväng och här är jag och mina boys. Har alltid lika kul med dem och dom får mig alltid att känna mig så glad och jag skrattar verkligen alltid i deras sällskap. <3

På lördagen vaknade vi upp i ett soligt Stockholm och jag Babak och Mini sprang ut på stan. Vi sprang lite i affärer bland annat Gucci där jag ville kolla på lite väskor och så åt vi lunch på Milles på strandvägen. Älskar verkligen kvalitetstid med honom! Om bara två dagar så kommer vi att ligga på South Beach i Miami och dricka härliga juicer. Ska bli så himla härligt och jag längtar så efter mer mys med just honom. Finns inget bättre!!

Här är min outfit jag valde att ha i lördags, super somrig och härlig

// Väska Chanel // Byxor Nelly // Blus Nelly // Skor Nelly //

Så mysigt med en dag på stan med honom efter lunchen tog vi en kortare promenad och sen gick vi till parken med Mini innan det var dags att röra sig hemåt. Väl hemma sprang jag och handlade på Ica. Vi gjorde hemmagjord pizza i ugnen och till efterrätt gjorde jag en fruktsallad på tropiska frukter och med vaniljglass och med krossad vit choklad. Kunde inte önskat mig en bättre och lugnare lördagkväll. 

Söndag kom och vi tog det mest lugnt hemma. Babak sprang och tränade en sväng och jag gick hem till Bestie för att ta farväl haha. Det låter så dramatiskt men vi har gått om varandra så jäkligt på senaste med olika resor att vi skulle ses för lite kvalitets mys över en kopp te och lite snack. Väl hemma blev det långfilm och mys i soffan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.