Danijela Pavlica

JAG SKA UTBILDA MIG

I samarbete med Makeupstudios 

Hej älsklingar, jag har världens roligaste grej jag ska berätta för er idag!! ? Det är nämligen så att alla ni som varit med ifrån start eller kanske till och med fler ändå vet att jag älskar allt som har med smink, produkter, hudvård och ah you name it att göra och i måndags så valde jag alltså att börja utbilda mig till Makeup artist!! HUR KUL?!?! 

Jag har alltså signat upp mig på en 11 vekors kurs 4 dagar i veckan kvällstid hos Makeupstudion Education. Kan inte beskriva hur över taggad jag är och hur mycket jag längtat att få berätta detta för er. Ikväll är min tredje lektion och jag kan inte förstå att jag om 11 veckor förmodligen är utbildad och klar. Så himla kul upplevelse och wow vad mycket jag lärt mig bara på dessa få dagar jag varit där, jag som trodde att jag redan kunde massor men detta är en helt annan nivå. 

Drömmen att kunna lägga så många olika ögonskuggor, den perfekta eyelinern eller basen liksom ah här är allt möjligt i alla fall och det ska bli så himla kul att få dela med mig av min resa här med er. Om det är någon av er som vill komma som modell får ni hemskt gärna hojta till också. 

Skolan finns i Stockholm, Göteborg och i Malmö och är en av Sveriges äldsta makeup skolor. Och om ni skulle vilja läsa mer om utbildningen jag valt att gå så kan ni göra det HÄR och om ni själva skulle vara sugna så kan ni ansöka HÄR

Jag kan givetvis också förklara lite kort för er hur man gör! ? Det är alltså inte svårt alls.. man börjar med att boka en tid för en antagningsintervju och det gör man antingen via deras telefonnr: 08-6407901  eller deras mail: [email protected]. Man kan också bara fylla i formuläret du hittar längst ner på sidan HÄR. Viktigt att veta angående formuläret är att Skriva JA eller NEJ i formuläret på frågan om du vill bli uppringd för att få prata med någon av oss eller boka antagningsintervju för att formuläret ska skickas iväg. 

Och det är allt ni behöver veta för att sätta igång egentligen. Finns massor med mer info på deras hemsida som jag länkade ovan. Jag är i alla fall super taggad och hoppas att ni kommer tycka att det blir kul att följa mig på denna 11 veckors resa genom min utbildning. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.