Danijela Pavlica

24 TIMMAR MED BY TERRY PÅ STEAM HOTEL

Igår blev detta girl-gang  upplockad av två limousiner vid Stockholm Central för att sedan bli körda hela vägen till Västerås där vi skulle checka in 24h på Steam Hotel. Vi blev nämligen medbjudna på en spakväll av By Terry och RFM brands. Jag måste bara säga att detta var verkligen välbehövligt och ett av dem bättre evenemangen jag varit på. Det började med att vi kom dit och fick direkt checka in på våra rum. Alla fick ett rum var och bara det var så otroligt mysigt ändå. Jag och min bae Gertrude hade rum på samma våning vilket var magiskt. Skönt att ha en vän nära sig, bara några rum emellan. 

Väl på rummen möttes vi alltså av rosenblad på sängen, gåvor ifrån Terry och så fina morgonrockar med våra namn på.  Det var som att kliva in i en godisbutik för en tjej. Jag gjorde till och med ett litet glädje hopp hehe. 
Efter att jag hoppat runt en stund var det alltså dags för att svira om till badkläder och badrock och bege sig till deras spaavdelning för lite mingel och mys. Vi fick bubbel, smoothies, exotiska frukter, veganska vårrullar och massor med gott. Oj oj oj verkligen himmelriket. När alla minglat lite och dem förklarat lite om produkterna så fick vi egentid fram tills middagen som skulle hållas kl. 19.30. 

Det vill jag ta upp för vet att det är otroligt viktigt inte bara för mig men för många och det är verkligen något tjejerna på RFM Brands har fattat. Bjuder man på event och har det över 24h eller längre så är det otroligt viktigt med egentid. Alla har redan mycket som det är och all tid som blir över uppskattas. Så istället för att försöka underhålla bloggarna med aktiviteter eller informationsmöten så är ett tips att ge dem egentid. På så sätt kommer alla få mer gjort vara mer avslappnade och uppskatta  tillställningen. 

Vi hann verkligen med allt igår. Vi hann umgås och ha kul med varandra vi hann va på spat vi hann jobba några timmar vi hann vila upp oss och framförallt utforska alla fina produkter vi fått och som By Terry har. 
Alltså jag är som besatt av deras produkter. Alltså igår hittade jag som sagt en helt ny favorit också Tea to tan som är en bronzer för både kroppen och ansiktet alltså den är MAGI jag lovar er. 

Bakom kulisserna, såhär ser det egentligen ut hehe…

Inte haft de såhär bra på väldigt länge och kan vi snälla prata lite om hotellet. ALLTSÅ WOOW precis i min smak. Steam Hotel i Västerås I LOVE U!! Perfekt för en get away. Hotellet har precis allt man någonsin skulle önska sig. Nu har inte jag jätte bra koll på Västerås och vad som går att göra just där men för en spa-weekend är hotellet magiskt. Och jag är förälskad i byggnaden. Industriellt modernt precis i min smak. 

Kommer definitivt åka tillbaka och väldigt snart så att säga. Måste få med mig Babak hit eller kanske åka på en liten syster/mamma resa. 

Hur som nu är jag äntligen hemma igen och har egentligen fullt upp. När vi kom fram imorse vid 11 blev jag hämtad på Centralen och sen var det bara att börja filma. För som jag lovade er så kommer inom kort min allra första vlogg och inte nog med det hemma hos mig. Så det blir allt i ett ni får se hur jag bor och jag svarar på lite snabba frågor om mig och lägenheten. Vad tror ni? kommer det bli kul att se? 

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen med datorn och planera kommande inlägg och dessa kommande dagar innan tisdag då vi åker till New York. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.