Danijela Pavlica

Det där med att fylla år

Det där med att fylla år!! Herre jösses vad slut jag är efter den här veckan haha. Vem kunde tro att fira sin födelsedag kunde vara så galet haha. Mina underbara vänner och min familj har på riktigt firat mig sen i onsdags. Började med middag hos mina famvoriter Roslinda och Ludde sen överaskningsfest och konsert och ännu mer fest. Ah jag säger bara oj oj oj och vänta in bild explosionen som kommer upp imorgon med min helg i bilder. Jag är seriöst aldeless för sliten för att ens orka lyfta ett finger idag haha. 

Så nu blir det söndagsmiddag och sen krypa ner och kolla på en mysig film. Imorgon är vi tillbaka igen en ny vecka med massor inbokat och jag typ längtar redan. De liksom typ pirrar i magen på mig när jag tänker på kommande veckor. Kanske är det för att vi snart sitter på planet påväg till nyc!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.